Geoleros

Contemporary Brazil Apartment With An Open Floor Plan

Jackson Sorenson October 15, 2021 Contemporary Home Designs

This contemporary flat in Brazil was built to secure a lot more opened and more operational and also appear shinier and cooler

When renovating their apartment, every single dwelling owner would like to conserve the elements and features they experienced in the earlier but importantly to change those which they didn’t. For this particular apartment at Brazil the renovation has been supposed to ensure it is better suited for family living and much more operational entire, and the project was conducted by studio CODA arquitetos.

The apartment features a whole surface area of 104 square foot meters which the architects instantly made the decision to split into 2 main sections. They also created a social area which comprises the living space, dining and kitchen area and an romantic area which is included of the master suite, a kid room and also an office that can occasionally turn to a guest room.

Initially, the living place has an L shaped floor plan, which didn’t really follow the principles of this brand new structure. The owners required a spacious kitchen layout in addition to a big balcony. The architects hence created the necessary transformations in order to develop a rectangular social room by cutting the magnitude of a few of the bedrooms. They also incorporated all the social elements right to a linear and continuous room and designed a multi functional parcel of household furniture to attach them all visually. The cupboard serves as a foundation for your own dining table table, a support to that television wall-mount and leisure unit at the family area as well a wardrobe to get the hall.

A kitchen decorated with subway tiles

Even the dining zone is located adjacent to your kitchen having a waterfall glass table and white seats

Even the living space is spacious and comfy also it has sliding glass doors which divide it out of the kitchen and dining area

The sizable customized cabinet serves as a entertainment centre for the livingroom and a space divider

The sliding glass doors may divide the livingroom contrary to one other spaces without even adding a visual barrier

Large windows allow plenty of natural light to enter the apartment

Even the home office may likewise be used as a visitor bedroom if crucial thanks for the versatility

In order to expand the balcony, the architects had to reduce the dimensions of a few of their bedrooms

Even though small, the bedroom looks and feels airy and bright together with very cozy

Related Posts

Ukrainian Apartment Inspired By Wabi-Sabi Style

Ukrainian Apartment Inspired By Wabi-Sabi Style

Contemporary Apartment With Quirky Touches

Contemporary Apartment With Quirky Touches

Black Timber Clad Contemporary House In Uruguay

Black Timber Clad Contemporary House In Uruguay

1940 Stone House Turned Contemporary And Chic

1940 Stone House Turned Contemporary And Chic

Contemporary Elevated Timber Home Extension

Contemporary Elevated Timber Home Extension

Contemporary Modular Home With Much Wood In Decor

Contemporary Modular Home With Much Wood In Decor

Popular Posts

Ukrainian Apartment Inspired By Wabi-Sabi Style

Ukrainian Apartment Inspired By Wabi-Sabi Style

Contemporary Apartment With Quirky Touches

Contemporary Apartment With Quirky Touches

Black Timber Clad Contemporary House In Uruguay

Black Timber Clad Contemporary House In Uruguay

1940 Stone House Turned Contemporary And Chic

1940 Stone House Turned Contemporary And Chic

Contemporary Elevated Timber Home Extension

Contemporary Elevated Timber Home Extension

Contemporary Modular Home With Much Wood In Decor

Contemporary Modular Home With Much Wood In Decor

Mountain House Influenced By Traditional Uzbekistan Architecture

Mountain House Influenced By Traditional Uzbekistan Architecture

Contemporary Mountain Home With A Restricted Budget

Contemporary Mountain Home With A Restricted Budget

Contemporary Scenario House With Split Levels

Contemporary Scenario House With Split Levels

Contemporary House Addition With A Screened Facade

Contemporary House Addition With A Screened Facade

Terms of UsePrivacy PolicyCookie PolicyContactCopyrightAbout
© 2021 Geoleros. All rights reserved | All materials © their respective copyright holders.